Logo no.boatexistence.com

Kan sakral fordypning forårsake ryggsmerter?

Innholdsfortegnelse:

Kan sakral fordypning forårsake ryggsmerter?
Kan sakral fordypning forårsake ryggsmerter?

Video: Kan sakral fordypning forårsake ryggsmerter?

Video: Kan sakral fordypning forårsake ryggsmerter?
Video: Will it be ⭐Taylor Swift & ⭐Joe Alwyn again or a new❤ ⭐Zac Efron who's single tarot reading Sept/23 2024, Kan
Anonim

Hos et barn kan dette bety økt spenning i ryggmargen når de vokser, noe som kan føre til flere nevrologiske problemer. I de fleste tilfeller vil individet oppleve problemer i barndommen, men det kan hende de ikke vises før i voksen alder. Symptomer på dette syndromet inkluderer: korsryggsmerter.

Kan en sakral fordypning forårsake smerte?

Hvis den blir infisert, kan den hovne opp og forårsake smerte Noen ganger vil det sive ut puss og blod fra cysten. En sakral fordypning er noe du er født med og en pilonidal cyste er noe som utvikler seg etter fødselen. Alle kan utvikle en pilonidal cyste, men den er mest vanlig hos unge menn.

Gir rygggroper ryggsmerter?

Si-leddene dine er de 2 små fordypningene du kjenner helt nederst på korsryggen. Det er en vanlig årsak til korsryggsmerter og en som svært ofte feildiagnostiseres selv som isjias på grunn av symptomene.

Kan sakrale groper forårsake problemer?

De fleste sakrale groper forårsaker ingen problemer eller trenger behandling. Hvis den sakrale fordypningen er et tegn på en underliggende ryggmargstilstand som ryggmargsbrokk eller en tjoret ryggmarg, vil legen din diskutere behandlings alternativer basert på den individuelle tilstanden.

Når bør jeg bekymre meg for en sakral fordypning?

De fleste sakrale groper er ufarlige og krever ingen behandling. Sakrale groper som er ledsaget av en nærliggende hårtot, hudmerke eller visse typer hudmisfarging er noen ganger assosiert med en alvorlig underliggende abnormitet i ryggraden eller ryggmargen.

Anbefalt: