Logo no.boatexistence.com

Hvordan virker depolariserende muskelavslappende midler?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan virker depolariserende muskelavslappende midler?
Hvordan virker depolariserende muskelavslappende midler?

Video: Hvordan virker depolariserende muskelavslappende midler?

Video: Hvordan virker depolariserende muskelavslappende midler?
Video: Depolarizing Neuromuscular Blockers for General Anesthesia during surgery 2024, Kan
Anonim

Depolariserende muskelavslappende midler virker som ACh-reseptoragonister De binder seg til ACh-reseptorene og genererer et aksjonspotensial. Men fordi de ikke metaboliseres av acetylkolinesterase, forlenges bindingen av dette legemidlet til reseptoren, noe som resulterer i en utvidet depolarisering av muskelendeplaten.

Hvordan virker depolariserende nevromuskulære blokkere?

Depolariserende midler Depolariserende midler produserer blokkeringen sin ved å binde seg til og aktivere ACh-reseptoren, først forårsake muskelkontraksjon, deretter lammelse. De binder seg til reseptoren og forårsaker depolarisering ved å åpne kanaler akkurat som acetylkolin gjør.

Hvordan virker depolariserende og ikke-depolariserende muskelavslappende medisiner?

Nevromuskulær blokade oppstår selv om bare én α-underenhet er blokkert. Depolariserende muskelavslappende midler fungerer således som ACh-reseptoragonister, mens ikke-depolariserende muskel relakserende midler fungerer som konkurrerende antagonister Denne grunnleggende forskjellen i virkningsmekanisme forklarer deres varierende effekter i visse sykdomstilstander.

Hvordan gir succinylkolin muskelavslapping?

SPØRSMÅL. Succinylcholin er et depolariserende skjelettmuskel avslappende middel. I likhet med acetylkolin kombineres det med de kolinerge reseptorene i motorendeplaten for å produsere depolarisering. Denne depolariseringen kan observeres som fascikulasjoner.

Hvordan virker muskelavslappende midler i anestesi?

Nevromuskulær blokkerende legemidler som brukes i anestesi er også kjent som muskelavslappende midler. Ved spesifikk blokkering av det nevromuskulære krysset gjør de det mulig å bruke lett anestesi med tilstrekkelig avspenning av musklene i magen og mellomgulvet. De slapper også av stemmebåndene og tillater passasje av et luftrør.

Anbefalt: