Logo no.boatexistence.com

Hvordan hjelper fuktighetsbevarende midler huden?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan hjelper fuktighetsbevarende midler huden?
Hvordan hjelper fuktighetsbevarende midler huden?

Video: Hvordan hjelper fuktighetsbevarende midler huden?

Video: Hvordan hjelper fuktighetsbevarende midler huden?
Video: TIPS MOD BUMSER OG UREN HUD (mine bedste hudpleje tips) 2024, Kan
Anonim

Naturlige fuktighetsbevarende midler tjener et dobbelt formål: trekker fuktighet til overflaten av huden samtidig som de forbedrer hudens egen fuktighetsevne De gjør det med stoffer som stimulerer fuktproduksjonen i dermis mens oppmuntre til vekst av nye celler i epidermis.

Hva gjør fuktighetsbevarende midler for huden?

Et fuktighetsbevarende middel er et vanlig fuktighetsgivende middel som finnes i lotioner, sjampoer og andre skjønnhetsprodukter som brukes til håret og huden din. De er kjent for sin evne til å holde på fuktighet samtidig som de bevarer de generelle egenskapene til produktet som er tilgjengelig.

Hva er fordelene med fuktighetsbevarende midler?

Fuktighetsbevarende midler kan gi en rekke fordeler som fuktighet, peeling, potensering av konserveringsaktivitet, løseevne for å hjelpe til med å løse opp aktive stoffer, modifisering av hudfølelsen og bidra til å forbedre fryse-/tinestabiliteten olje-i-vann-emulsjoner.

Er fuktighetsbevarende midler nødvendig?

"Siden fuktighetsbevarende midler er hydrofile (tiltrukket av vannmolekyler), kan de trekke fuktighet fra hvor som helst eller hva som helst, så lenge det er i nærheten," forklarer Wnek. … Men siden fuktighetsbevarende midler er nødvendige for å effektivt fukte, er de spesielt viktige for de med tørr hud.

Tørker fuktighetsbevarende midler ut huden?

Fuktighetsbevarende midler kan potensielt gjøre huden enda tørrere ved å trekke vann inn i et skadet, tørt stratum corneum som ikke holder på fuktighetskrem. Så praktisk t alt brukes de nesten alltid med okklusive ingredienser som fanger opp fuktigheten fuktighetsbevarende midler trekker inn i stratum corneum.

Anbefalt: