Logo no.boatexistence.com

Vil elle ende opp med noah?

Innholdsfortegnelse:

Vil elle ende opp med noah?
Vil elle ende opp med noah?

Video: Vil elle ende opp med noah?

Video: Vil elle ende opp med noah?
Video: The Kissing Booth 3 Ending - Shocking Final Scene (Part 4 is Coming) 2024, Kan
Anonim

Selv om hovedtidslinjen til The Kissing Booth 3 ender med at Elle og Noah har slått opp, antydes det at romantikken deres ikke er over. I filmens siste scene, som finner sted seks år etter den sentrale sommeren, støter de tidligere elskerne på hverandre på veldedighetsmessen.

Ender Elle opp med Noah til slutt?

Elle bestemmer seg for å søke på college i USC til hovedfag i spilldesign. Hun spiker intervjuet og kommer inn på Los Angeles college for vårsemesteret. Elle og Noah bryter opp, Lee drar til Berkeley og Elle skjærer sin egen vei ved USC.

Ender Elle med Noah eller Marco i kyssebod 3?

Før hun går på college, gjenforenes Elle med Marco, som ber henne om unnskyldning. Unnskyldningen får Elle til å innse at hun har levd livet sitt for andre mennesker - Noah, Lee, Marco - og at hun ikke har gjort det som gjør henne lykkelig. … The Kissing Booth 3 avsluttes med at Elle velger seg selv

Ender hun opp med Noah eller Marco?

Marco blir avvist etter kysset med Elle.

De to kysser foran Noah, og Marco forteller Elle etterpå at han føler en forbindelse med henne, men hun velger fortsatt Noah.

Blir Noah Flynn og Elle sammen?

Han bestemmer seg til slutt for å slå opp med Elle og sier: "Jeg elsker deg, men noen ganger er det kanskje ikke nok å elske hverandre." Elle og Noah tar farvel før han drar på college. De er på gode forhold, men de beklager begge at ting ikke fungerte.

Anbefalt: