Logo no.boatexistence.com

Hva kan moorcroft gjøre?

Innholdsfortegnelse:

Hva kan moorcroft gjøre?
Hva kan moorcroft gjøre?

Video: Hva kan moorcroft gjøre?

Video: Hva kan moorcroft gjøre?
Video: "Where Does Bad Code Come From?" - Q&A 2024, Kan
Anonim

Moorcroft er et gjeldskjøps- og inkassobyrå som kjøper og innkrever andre selskapers gjeld, og det er derfor du kanskje ikke gjenkjenner dem. Moorcroft massekjøper eller jager "dårlig gjeld" fra finansselskaper og samler inn misligholdte kontoer på vegne av Scottish Power, BT, O2, United Utilities og andre.

Hvilke krefter har Moorcroft Debt Recovery?

Hvilken juridisk makt har Moorcroft? Moorcroft er et inkassobyrå som jobber på vegne av selskapet du også skylder din gjeld. Så de har ingen ekstra juridisk makt. De skriver ganske enkelt til deg og samler inn gjelden for kundene sine.

Hva gjør Moorcroft-gruppen?

Moorcroft Debt Recovery Limited er et veletablert UK Inkassobyrå (DCA), som spesialiserer seg på inkasso fra både enkeltpersoner og bedrifter. Moorcroft er også en gjeldskjøper, noe som betyr at den kjøper gjeld fra kreditorer som energiselskaper, telefon- og internettleverandører og forhandlere.

Kan Moorcroft sende fogder?

Moorcroft er et inkassobyrå – som sådan er dets juridiske fullmakter ikke forskjellige fra den opprinnelige kreditoren som tidligere eide gjelden din. … Moorcroft kan sende inkassoagenter hjem til deg hvis du ikke betaler, men de er IKKE namsmenn og må ikke ikke påstå å være det.

Hva skjer hvis du ignorerer en inkassator?

Hvis du fortsetter å ignorere kommunikasjon med inkassatoren, vil de sannsynligvis innkreve et inkassosøksmål mot deg i retten … Så snart en misligholdsdom er avsagt, kan inkassatoren garnere lønnen din, beslaglegge personlige eiendeler og få penger tatt ut av bankkontoen din.

Anbefalt: