Logo no.boatexistence.com

Hvem er bul armory?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er bul armory?
Hvem er bul armory?

Video: Hvem er bul armory?

Video: Hvem er bul armory?
Video: Кто такие Латышские стрелки? 2024, Kan
Anonim

BUL Armory er en israelsk håndvåpenprodusent BUL Armory produserer CZ 75 og M1911-kloner og er spesielt kjent for sine BUL M-5. BUL ble grunnlagt i 1990 i Israel og produserte opprinnelig bare en variant av 1911-pistolen (BUL M-5). Senere begynte det å produsere BUL Storm og BUL Cherokee-serien med pistoler.

Gjør Bul våpenlager gode våpen?

BUL Armory produserer kvalitetspistoler og bør vurderes sterkt av alle som ønsker å hoppe inn i åpen divisjon. Pistolene vi testet var pene våpen som presterte veldig bra.

Hva er en 2011-pistol?

a 2011 er i utgangspunktet en dobbel stabel (aka hi-capacity) 1911 type skytevåpen (kun enkelthandling, grepssikkerhet osv.), med et støvdeksel i full lengde, ingen stigbøyle kutt osv.

Er 1911 bedre enn Glock?

Glocks kan avfyre titusenvis av skudd uten funksjonsfeil eller skade, og er mer korrosjonsbestandige enn 1911. Den er også i gjennomsnitt rimeligere enn 1911, og passer bedre til skyttere med liten statur. 1911 er en klassiker; the Glock er i ferd med å bli en.

Hvilken pistol bruker John Wick?

John Wicks favorittpistol er the Heckler and Koch P30L Et massivt håndvåpen med mye slag, dette våpenet har en tendens til å etterlate ganske massive utgangssår i kroppene det avfyres på. Wick har brukt dette våpenet i alle tre filmene, og hver gang det brukes, har det en ødeleggende effekt på ofrene.

Anbefalt: