Logo no.boatexistence.com

Bør innebygde elementer matche veggfarge?

Innholdsfortegnelse:

Bør innebygde elementer matche veggfarge?
Bør innebygde elementer matche veggfarge?

Video: Bør innebygde elementer matche veggfarge?

Video: Bør innebygde elementer matche veggfarge?
Video: 🚀 RUTUBE и ТОЧКА. Разработка РУТУБА за 5 часов *БЕЗ ВОДЫ* [Next / React / Nest / PostgreSQL / Redux] 2024, Kan
Anonim

Både frittstående og innebygde bokhyller kan være til nytte. Å male innebygd oppbevaring for å matche veggfargen kan gi rommet et sammenhengende og intimt preg. … Det er ingen behov for å holde seg til én farge. Mal rammen og interiøret i forskjellige nyanser eller i kontrastfarger for et slagkraftig utseende.

Måler du innebygd i samme farge som vegger?

Mal bakpanelet til de innebygde samme farge som veggene dine eller beis dem for å matche hyllene. Unngå å bruke harde malingsfarger mot treflekker, og velg myk beige, varm mokka, dyp rød, gylden gul eller kjølig turkis veggmaling for å passe sammen med det generelle designet.

Skal bokhyller ha samme farge som vegger?

Hyller kan være en fin måte å legge til mer lagringsplass på et rom, noe som kan være spesielt nyttig i et mindre rom. Hyller bør males i samme farge som veggen hvis du prøver å blande dem inn og skape en illusjon av mer plass.

Hvilken farge skal hyllene ha?

Svart er klassisk, men nesten svart-blått, grønt og grått er også elegante valg. Høyglans maling skaper et glamorøst utseende, men vær oppmerksom på at det også vil få alle feilene til å dukke opp - så bruk kun høyglans hvis hyllene dine er i god form.

Hvordan lyser du opp bokhyller?

Hvis du prøver å lyse opp et mørkt rom, vil du kanskje være lyst og selvsikkert, men unngå neon og messingfarger som vil skille seg for mye ut. Du kan også leke med fargevendinger; la innsiden være hvit og mal ytterkanten i en annen farge, for eksempel for et særegent utseende.

Anbefalt: