Logo no.boatexistence.com

Hva er innebygde administratorer?

Innholdsfortegnelse:

Hva er innebygde administratorer?
Hva er innebygde administratorer?

Video: Hva er innebygde administratorer?

Video: Hva er innebygde administratorer?
Video: Hva er en innebygd bioetanolpeis? 2024, Kan
Anonim

BUILTIN\Administrator henviser til den lokale gruppen "Administratorer" på servermaskinen Ved å erstatte /i-bryteren som brukes med tfssecurity.exe med /im, kan du få en liste over "BUILTIN\Administrators" sine direkte medlemmer. (og /imx vil gi deg både direkte medlemmer og direkte medlemmers medlemmer.)

Hva er forskjellen mellom innebygd administrator og administrator?

Hva er forskjellene mellom administrator og innebygd administrator? Den innebygde administratorkontoen har all kontroll over datamaskinen, UAC kjører ikke når den kjører innebygd administratorkonto. Men i standard administratorkonto kjører brukerkontokontroll.

Hvem er i innebygde brukere?

Fikk et svar: Innebygde\brukere er alle brukerne som operativsystemet oppretter når operativsystemet installeres, inkludert lokale kontoer (f.eks. gjest, ASP. NET eller IUSR_vertsnavn). Det inkluderer også alle brukerne som er opprettet i domenet. Autentiserte brukere er alle brukere som tilhører domenet og har legitimasjon.

Hva er en innebygd administratorkonto i Windows?

I Windows-operativsystemet (OS) er den innebygde administratorkontoen den første kontoen som opprettes når operativsystemet er installert.

Bør jeg bruke innebygd administratorkonto?

Den innebygde administratoren er i utgangspunktet en oppsett- og katastrofegjenopprettingskonto Du bør bruke den under oppsett og for å koble maskinen til domenet. Etter det bør du aldri bruke den igjen, så deaktiver den. … Den innebygde administratorkontoen skal aldri brukes under normal drift.

Anbefalt: