Logo no.boatexistence.com

Gjør mewing noe?

Innholdsfortegnelse:

Gjør mewing noe?
Gjør mewing noe?

Video: Gjør mewing noe?

Video: Gjør mewing noe?
Video: Can Mewing Change the Shape of Your Face? FACT or CAP? #shorts #mewing 2024, Kan
Anonim

Fungerer det? Det finnes ingen seriøs forskning som tyder på at meing kan endre formen på kjevelinjen eller hjelpe med andre problemer. Eksperter sier at det er lite sannsynlig at du vil se noen permanent endring.

Fungerer mewing egentlig?

Mewing er en teknikk som tilhengere hevder kan omforme kjeven over tid. Mewing innebærer å plassere tungen på taket av munnen, som visstnok vil omforme kjeven over tid. Det er foreløpig ingen vitenskapelig bevis som beviser at mewing er en effektiv teknikk for å omforme ansiktet.

Hva gjør mewing med ansiktet ditt?

Mewing skal arbeide ved å gjøre kjevelinjen din mer definert, noe som kan bidra til å forme ansiktet ditt og kanskje få det til å se tynnere ut også. Mens Dr. Mew er kreditert for å ha popularisert teknikken på internett, ble disse øvelsene faktisk ikke laget av kjeveortopeden.

Er mewing skadelig?

Selv om det ikke er farlig, er det viktig å ikke ha høye forventninger. Resultatene kan oppstå på grunn av årevis med riktig tungestilling, og før- og etterbilder er upålitelige av mange grunner.

Skal tennene berøre mewing?

"Hovedteknikken for mewing er å ha leppene lukket med de nedre fortennene rett bak baksiden av de øvre fremre tennene, uten at de berører," forklarer Jones.

Anbefalt: