Logo no.boatexistence.com

Er innleie verdt det eso?

Innholdsfortegnelse:

Er innleie verdt det eso?
Er innleie verdt det eso?

Video: Er innleie verdt det eso?

Video: Er innleie verdt det eso?
Video: 5 pasos para la integración digital de la empresa 2024, Kan
Anonim

De er veldig verdt det, du vil aldri gå glipp av ferdighetspoengene. Du trenger ikke engang å nivåere håndverket deres utover nivå 3 i hvert håndverk for BS-WW-Cloth-Enchanting. Jernmalm gir samme raffineringssjanse som Rubedite. Et nivå jeg ansatt tar bare ett ferdighetspoeng i hvert håndverk.

Hvordan jobber innleie eso?

Leierne jobber på nøyaktig samme måte for Smed, klær og trearbeid. Med ett ferdighetspoeng i innleiepassivene, vil du motta en e-post fra ansettene dine en gang om dagen med en morsom liten melding, og en smed-, kles- eller trearbeiderkiste festet med den.

Hvordan gjør jeg krav på min leietaker?

Hireling er en ferdighet i Elder Scrolls Online (ESO). Denne ferdigheten finnes i Provisioning Skills Skill Line og kan låses opp ved å få erfaring mens du har en ferdighet fra den linjen på den aktive ferdighetslinjen.

Er klargjøring bra eso?

Ja, provisjonering er verdt det. Bedre enn noe utstyrsarbeid. Dette er sannheten. Å ha mer maksimal helse, utholdenhet og magika er alltid en god ting.

Finnes det ledsagere i eso?

ESO Companions-systemet lar deg ha ikke-spillerkarakterer k alt companions. Ledsager kan hjelpe en spiller i deres eventyr, følge dem inn i fangehull og utføre forskjellige roller mens de hjelper til i kamp.

Anbefalt: