Logo no.boatexistence.com

Bør ansiktsmasker brukes på jobben?

Innholdsfortegnelse:

Bør ansiktsmasker brukes på jobben?
Bør ansiktsmasker brukes på jobben?

Video: Bør ansiktsmasker brukes på jobben?

Video: Bør ansiktsmasker brukes på jobben?
Video: Are we done with face masks? 2024, Mars
Anonim

"OSHA anbefaler generelt at arbeidsgivere oppfordrer arbeidstakere til å bruke ansiktsdekke på jobb," sa byrået, men det la til at arbeidsgivere kan velge å la være, "basert på de spesifikke omstendigheter tilstede på arbeidsstedet. "

Hva er CDCs holdning til ansiktsbedekking på arbeidsplassen?

CDC anbefaler å bruke tøybelegg som et beskyttende tiltak i tillegg til sosial distansering (dvs. å holde seg minst 6 fot unna andre). Ansiktsbedekking av tøy kan være spesielt viktig når sosial distansering ikke er mulig eller mulig basert på arbeidsforhold. En ansiktsbelegg i tøy kan redusere mengden av store luftveisdråper som en person sprer når han snakker, nyser eller hoster.

Bør ansatte bruke tøybelegg på jobben under COVID-19-pandemien?

CDC anbefaler å bruke et ansiktsdeksel i tøy som et tiltak for å inneholde brukerens luftveisdråper og beskytte andre. Ansatte bør ikke bruke et ansiktsdeksel av tøy hvis de har problemer med å puste, ikke tåler å bruke det eller ikke kan fjerne det uten hjelp.

Ansiktsbelegg av tøy regnes ikke som personlig verneutstyr og beskytter kanskje ikke brukerne mot eksponering til viruset som forårsaker COVID-19. Ansiktsbedekkinger av tøy kan imidlertid hindre arbeidere, inkludert de som ikke vet at de har viruset, fra å spre det til andre. Minn ansatte og klienter om at CDC anbefaler å bruke tøybelegg i offentlige omgivelser der andre sosiale distanserer tiltak er vanskelige å opprettholde, spesielt i områder med betydelig samfunnsbasert overføring. Å ha på seg et ansiktsdeksel erstatter imidlertid ikke behovet for å trene sosial distansering.

Når er ansiktsdekning i tøy ikke passende når du er på jobb?

Ansiktsbelegg i tøy kan hindre brukeren i å spre covid-19 til andre, men de er kanskje ikke alltid hensiktsmessige. Ansatte bør vurdere å bruke et alternativ under visse forhold på jobben, inkludert:

• hvis de har problemer med å puste.

• hvis de ikke kan fjerne det uten hjelp.

• hvis det forstyrrer synet, briller eller øyebeskyttelse.

• Hvis stropper, strenger eller andre deler av dekselet kan sette seg fast i utstyret.

• Hvis andre arbeidsfarer forbundet med bruk av dekselet er identifisert og kan ikke behandles uten fjerning av ansiktsdekselet. Ansiktsbelegg i tøy bør ikke brukes hvis bruken skaper en ny risiko (f.eks. forstyrrer bilkjøring eller syn, bidrar til varmerelatert sykdom) som overgår fordelene deres for å bremse spredningen av viruset.

Hva er kravene for å bruke ansiktsmasker i Wisconsin under COVID-19-pandemien?

• Ansiktstildekking er påkrevd blant personer i alderen to og eldre når de er i et lukket rom som er åpent

for publikum der andre personer, bortsett fra medlemmer av personens egen husstand eller boenhet, er tilstede.• Ansiktstildekking er også påkrevd når du kjører eller sykler i noen form for offentlig transport.

Anbefalt: