Hva er overlappende delproblemer?

Innholdsfortegnelse:

Hva er overlappende delproblemer?
Hva er overlappende delproblemer?

Video: Hva er overlappende delproblemer?

Video: Hva er overlappende delproblemer?
Video: Cracking the Quantum Code: Physicist Exposes Reality 2024, September
Anonim

I informatikk sies et problem å ha overlappende delproblemer hvis problemet kan brytes ned i delproblemer som gjenbrukes flere ganger eller en rekursiv algoritme for problemet løser det samme delproblemet om og om igjen i stedet for alltid å generere nye underproblemer.

Hva er optimal understruktur og overlappende delproblemer i dynamisk programmering?

Et problem har en optimal underkonstruksjonsegenskap dersom en optimal løsning av det gitte problemet kan oppnås ved å bruke den optimale løsningen av dets underproblemer. Dynamisk programmering utnytter denne egenskapen for å finne en løsning.

Hva er overlappende delproblem i dynamisk programmering?

1) Overlappende delproblemer:

Dynamisk programmering brukes hovedsakelig når løsninger av de samme delproblemene er nødvendig igjen og igjen. I dynamisk programmering lagres beregnede løsninger på delproblemer i en tabell slik at disse ikke må beregnes på nytt.

Hva er forskjellen mellom optimal understruktur og overlappende delproblemer?

Jeg forstår måltilnærmingen for begge metodene der Optimal Substructure beregner den optimale løsningen basert på en input n mens Overlapping Subproblems målretter mot alle løsningene for inputområdet si fra 1 til n. For et problem som stangskjæringsproblemet.

Hvilken av disse teknikkene bruker overlapping av delproblemer?

Dynamisk programmering er en teknikk for å løse problemer med overlappende delproblemer. I denne lagrer vi resultatet av delproblemet som er løst én gang for fremtidig gjenbruk. Teknikken for å lagre delproblemløsninger kalles memoisering.

Anbefalt: