Logo no.boatexistence.com

For å gå i sirkler?

Innholdsfortegnelse:

For å gå i sirkler?
For å gå i sirkler?

Video: For å gå i sirkler?

Video: For å gå i sirkler?
Video: Guidet meditasjon- Er du lei av å gå i sirkel, ønsker du en nøkkel til indre ro?#meditasjon 2024, Kan
Anonim

Hvis du sier at noen går rundt i sirkler eller rundt i sirkler, mener du at de ikke oppnår noe fordi de stadig kommer tilbake til samme punkt eller problem.

Hva er meningen med å gå i sirkler?

: langs samme sti eller kurs Vi har kjørt i sirkler i timevis! Vi har prøvd å bestemme oss for hvordan vi skal forbedre systemet, men vi fortsetter bare å gå rundt i sirkler og gjør ingen fremgang.

Hvorfor går vi rundt i sirkler?

Forskerne mener at løkkede stier følger fra en vandrers skiftende følelse av "rett frem" For hvert trinn legges sannsynligvis et lite avvik til en persons kognitive følelse av hva som er rett, og disse avvikene akkumuleres for å sende den personen rundt i stadig strammere sirkler etter hvert som tiden går.

Hva går rundt i sirkler?

Fig. å fortsette over de samme ideene eller gjenta de samme handlingene, noe som ofte resulterer i forvirring, uten å komme til en tilfredsstillende avgjørelse eller konklusjon.

Hva betyr Fanget i sirkler?

frase [VERB bøyer] Hvis du sier at noen går rundt i sirkler eller rundt i sirkler, mener du at de ikke oppnår noe fordi de stadig kommer tilbake til samme punkt eller problem.

Anbefalt: