Logo no.boatexistence.com

Hvem sjekker kasserere?

Innholdsfortegnelse:

Hvem sjekker kasserere?
Hvem sjekker kasserere?

Video: Hvem sjekker kasserere?

Video: Hvem sjekker kasserere?
Video: What is a CASHIER'S CHECK? ( Cashier's Check vs. Personal Check) 2024, Kan
Anonim

Det er tre steder å få en kassesjekk: å besøke en bankfilial, gå til en kredittforening eller på nettet. For alle tre alternativene må du først sjekke utstederens krav for å levere en kassesjekk. Noen banker og kredittforeninger begrenser kassesjekker til personer som har en konto der.

Kan du få en kassesjekk hos Walmart?

Walmart Check-Cashing Services

Selv om du ikke kan få en kassesjekk hos Walmart, kan du innløse en. Faktisk kan du innløse flere typer sjekker hos Walmart, inkludert følgende: Lønnssjekker. Offentlige sjekker.

Kan jeg få en kassesjekk i en hvilken som helst bank?

Du kan gå inn i hvilken som helst bank eller kredittforening og be om en kassesjekk. Noen institusjoner utsteder imidlertid kun sjekker for kunder, så du må kanskje prøve flere forskjellige steder (eller åpne en konto).

Gir postkontoret kasserere sjekker?

Kassesjekker og postanvisninger kan kjøpes i banker og kredittforeninger, men postanvisninger kan kjøpes på mange andre steder, inkludert ulike dagligvarebutikker og nærbutikker, Western Union, postkontoret og Walmart. … Ikke alle banker utsteder kasserer sjekker til ikke-kunder, men mange banker gjør det.

Hvilke banker vil utstede en kassesjekk uten konto?

Hvis du ikke har en brukskonto i en bank eller kredittforening, må du kanskje åpne en. Banker og kredittforeninger er de eneste institusjonene som kan utstede kassesjekker, og mange gir dem ikke til ikke-kunder. Hvis det ikke er praktisk å åpne en bankkonto, kan en postanvisning være det nest beste alternativet.

Anbefalt: