Logo no.boatexistence.com

Er adore hårfarge bra?

Innholdsfortegnelse:

Er adore hårfarge bra?
Er adore hårfarge bra?

Video: Er adore hårfarge bra?

Video: Er adore hårfarge bra?
Video: ЦВЕТ ВОЛОС для ЖЕЛТОЙ КОЖИ! Желтоватый оттенок лица! Кожа с пигментацией! 2024, Kan
Anonim

5.0 av 5 stjerner 10 stjerner! Jeg brukte dette produktet rett ut av flasken på slaktingenes mørkeblonde/lysebrunt hår, og det var SÅ levende og varte i omtrent en måned gjennom vanlig vask med vanlig (ikke fargesikker) sjampo og svømming.

Er adore hårfarge skadelig?

Kvinner vil garantert sette pris på at Adore tilbyr ingen risiko for slike farlige kjemikalier, og det er ingen kjemisk reaksjon som stresser de vakre lokkene dine. Dette produktet tilbyr mye til kvinner uten potensial for skade på hårsekkene som andre merker lider av.

Er adore hårfarge et godt merke?

Adore er favoritthårfargen min, selv om den har en tendens til å farge badekar osv., holder den seg veldig lys og fargerik mye lenger enn andre hårprodukter og er mye billigere.

Hvor lenge varer adore hair Color?

Manic Panic ser veldig bra ut, men blekner veldig raskt, Gnister varer lenger, men alt tar fargen (klær, hender, nakke, alt!!!), Adore lukter godt, varer nesten 3-4 uker uten retusjering og flekker ikke på noe, hendene mine er litt blå når jeg vasker håret, men de jeg kommer ut av dusjen …

Er adore hårfarge naturlig?

Adores eksklusive formel tilbyr en perfekt blanding av naturlige ingredienser gir fyldig farge, forbedrer glans og etterlater håret mykt og silkemykt. … Tilgjengelig i 40 vakre, livlige farger for å få frem den kreative siden i deg.

Anbefalt: