Logo no.boatexistence.com

Ser eneggede tvillinger alltid like ut?

Innholdsfortegnelse:

Ser eneggede tvillinger alltid like ut?
Ser eneggede tvillinger alltid like ut?

Video: Ser eneggede tvillinger alltid like ut?

Video: Ser eneggede tvillinger alltid like ut?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Kan
Anonim

Ved første rødme kan det virke umulig at de kunne se så annerledes ut. Tross alt, mens store forskjeller kan og skjer med tvillinger, er identiske tvillinger vanligvis nøyaktig det -- identiske i hud-, hår- og øyenfarge.

Hvorfor ser ikke mine eneggede tvillinger like ut?

Ja! Identiske tvillinger kom fra samme sæd og egg, så de har samme kromosomer og gener … Så identiske tvillinger med identisk DNA kan ha forskjellige gener slått på, noe som får dem til å se og handle annerledes, og til og med å utvikle forskjellige sykdommer som kreft.

Kan eneggede tvillinger ha forskjellige ansiktstrekk?

"Denne studien viser oss også at selv eneggede tvillinger kan variere ganske mye i ansiktstrekk, men på grunn av nøkkelområdene som er genetisk kontrollert, oppfatter vi dem som " identisk," la professor Tim Spector, direktør for TwinsUK-studien ved King's College London, til.

Hvorfor ser eneggede tvillinger fortsatt forskjellige ut?

Hvis den ene eneggede tvillingen ved en tilfeldighet «stiller» X-kromosomet som kom fra pappas sæd og den andre tvillingen demper X-kromosomet som kom fra mammas egg, da har de forskjellige gener som jobber i systemene deres, noe som kan resultere i merkbare forskjeller.

Er eneggede tvillinger 100 % like?

Eneggede tvillinger dannes fra det samme egget og får det samme genetiske materialet fra foreldrene sine - men det betyr ikke at de er genetisk identiske når de blir født.

Anbefalt: