Hva gjør crocin?

Innholdsfortegnelse:

Hva gjør crocin?
Hva gjør crocin?

Video: Hva gjør crocin?

Video: Hva gjør crocin?
Video: What Does Heroin Do To Your Body? 2024, September
Anonim

Crocin Smertelindring gir målrettet smertelindring. Det gir symptomatisk lindring fra milde til moderate smerter, for eksempel fra hodepine, migrene, tannpine og muskel- og skjelettsmerter. Formelen inneholder klinisk beviste ingredienser paracetamol og koffein. Den virker i sentrum av smerten.

Er Crocin bra mot feber?

Crocin Advance Tablet er et medikament som brukes for smertelindring og feberkontroll Det brukes til behandling av en rekke lidelser, inkludert hodepine, kroppssmerter, tannpine, og forkjølelse. Den fungerer ved å blokkere frigjøringen av visse kjemikalier som er ansvarlige for smerte og feber.

For hvilket formål brukes Crocin?

Crocin Advance Tablet er en medisin som brukes til å lindre smerte og redusere feber. Det brukes til å behandle mange tilstander som hodepine, kroppssmerter, tannpine og forkjølelse. Det virker ved å hemme frigjøringen av visse kjemikalier som forårsaker smerte og feber.

Hvorfor er Crocin forbudt?

Senteret hadde forbudt 344 slike medisiner i mars 2016 med henvisning til helserisiko etter at et regjeringsoppnevnt ekspertpanel fant at kombinasjonsmedisinene manglet "terapeutisk begrunnelse", forårsaker bivirkninger og antimikrobiell resistens.

Hvor lang tid tar det før Crocin virker?

Oversikt: Crocin Advance er Indias første paracetamol-tablett med Optizorb-teknologi. Den begynner å gi ut medisinen sin på så lite som 5 minutter. Det blir absorbert 25% raskere enn standard paracetamol. Det gir rask og effektiv lindring av smerte.

Anbefalt: