Logo no.boatexistence.com

Har moonshiners lisenser?

Innholdsfortegnelse:

Har moonshiners lisenser?
Har moonshiners lisenser?

Video: Har moonshiners lisenser?

Video: Har moonshiners lisenser?
Video: First Time Recipe! Mark and Digger Make Scotch! | Moonshiners 2024, Kan
Anonim

The Stars of 'Moonshiners' Are Licensed Distillers - Så de bryter ikke loven.

Gikk Mark and Digger fra Moonshiners lovlig?

Så hvorfor blir ikke moonshiners arrestert, da? Når det gjelder offisielle politirapporter eller nyhetskanaler, er det ingen bevis for at Digger noen gang har blitt arrestert i forbindelse til moonshining.

Er showet Moonshiners falsk?

Enten du kom over dette fenomenet tilfeldig mens du surfet på kanalen, eller om du har vært en langvarig fan av Discovery Channels populære TV-program Moonshiners, har du kanskje tenkt på på et tidspunkt: Er dette det virkelige livet? Det korte svaret er: Nei, barn, det er fjernsyn Dette er ikke virkeligheten.

Er det ulovlig å være en moonshiner?

Produksjon av måneskinn - eller egentlig hvilken som helst ånd - uten lisens er forbudt av den amerikanske regjeringen og er svært ulovlig. Selv om du kanskje ser "moonshine" i hyllene i din lokale vinmonopol, er det ikke akkurat den mest nøyaktige betegnelsen for et flaskemerke.

Hvorfor er whisky ulovlig?

I henhold til føderal lov er det ulovlig, enkelt og greit å lage drikker alkohol hjemme. Hvorfor det? … Destillert brennevin som whisky beskattes med den høyeste satsen for all alkohol, langt mer enn enten øl eller vin. (Faktisk en skatt på brennevin som den aller første skatten som noen gang er pålagt i USA.)

Anbefalt: