Logo no.boatexistence.com

Er mark and digger lovlige moonshiners?

Innholdsfortegnelse:

Er mark and digger lovlige moonshiners?
Er mark and digger lovlige moonshiners?

Video: Er mark and digger lovlige moonshiners?

Video: Er mark and digger lovlige moonshiners?
Video: Un-Armed Pirates, Intruders, & Thieves:Self Defense for Sailboats (Patrick Childress Sailing #43) 2024, Juli
Anonim

Det er verdt å merke seg at Digger og Mark jobber med et lovlig moonshine-destilleringsselskap k alt Sugarland's Distilling Company, som ligger i Gatlinburg, Tennessee. Imidlertid kan de fortsatt bli knust på grunn av måneskinnet de gjør utenom det når som helst.

Er moonshiners på TV lovlige?

The Stars of 'Moonshiners' Are Licensed Distillers - Så de bryter ikke loven.

Hvem eier Sugarland-destilleriet?

"Vi har sett en utrolig vekst de siste tre årene," sa eieren og CEO Ned Vickers "Det skylder vi de fantastiske fansen som tar med oss humøret vårt og deler det. med venner og familie. Det er for dem vi fortsetter å jobbe med å utvikle nye og innovative brennevin." Sugarlands Distilling Co.

Hvor mye tjener Mark and Digger på moonshiners?

Duoen er mer verdt sammen enn hver for seg. Mark and Diggers nettoverdi er beregnet til $300 000 hver. Mens mesteparten av inntektene deres kommer fra realityprogrammet, startet Mark og Digger også et destilleri sammen k alt Sugarlands Distilling Co.

Er showet moonshiners ekte eller iscenesatt?

13 Myndighetene i Virginia fordømte showet som falskt

Etter at seerne stadig spurte hvorfor staten tillot en forbrytelse å finne sted, sa Virginia at showet faktisk ikke fremstilte ulovlig måneskinn, men varfaktisk bare en dramatisering … rollebesetningsmedlemmer i showet fortsetter imidlertid å si det motsatte.

Anbefalt: