Logo no.boatexistence.com

Når du spoler en snurrende snelle?

Innholdsfortegnelse:

Når du spoler en snurrende snelle?
Når du spoler en snurrende snelle?

Video: Når du spoler en snurrende snelle?

Video: Når du spoler en snurrende snelle?
Video: Slik knyter man senen på spolen 2024, Kan
Anonim

Hold øye med spolen for å forsikre deg om at snøret fyller spolen jevnt og fyll spolen innen 1/8 til 3/16 tomme fra kanten. For mye eller for lite linje vil påvirke spolens ytelse.

Hvordan spoler du en spinnende snelle for å unngå linjevridninger?

Hvis du spoler line på spolen i motsatt retning av hvordan den kommer av spolen, legger du effektivt til linevridning for hver gang du dreier håndtaket. For å unngå dette, plasser trådsnellen på gulvet med en av sidene vendt opp Hold den snurrende spolen rett over, vendt mot spolen. Vri håndtaket.

Hvilken vei skal linen gå av spolen for å snurre snellen?

Alt du trenger å gjøre er å tenke med og mot klokkenHvis du holder stangen i hånden og ser ned på spolen, vil du legge merke til at når du dreier håndtaket, roterer spolen med klokken. Sett påfyllingsspolen slik at linjen løsner mot klokken mens du ser på den. Det er alt som skal til.

Må du bløtlegge fiskesnøre før du spoler?

Alltid før du spoler opp med mono, la linen din nedsenket i en bøtte med varmt vann. … Vanligvis holder det noen timer med bløtlegging, men jeg har en tendens til å la min ligge i bløtlegging over natten med bruk av en tung bly for å sikre at hele trådsnellen er under vannet.

Kan du bruke fluorkarbon som hovedlinje?

Anglere kan bruke fluorkarbon som ledermateriale når fisker superfletter og også monofilament. Fluorokarbon er også det beste materialet for ledere på oppsett av blykjerne, kobberlinje og vektet stållinje. De beste knutene for å slå sammen disse linjene er Double Uni Knot og også Albright Knot.

Anbefalt: