Logo no.boatexistence.com

Hva er grs i asurblått?

Innholdsfortegnelse:

Hva er grs i asurblått?
Hva er grs i asurblått?

Video: Hva er grs i asurblått?

Video: Hva er grs i asurblått?
Video: Azure Storage Account Redundancy LRS ZRS GRS/ RA-GRS GZRS / RA- GZRS DEMO Explained 2024, Kan
Anonim

Geo-redundant lagring (GRS) kopierer dataene dine synkront tre ganger innenfor en enkelt fysisk plassering i primærregionen ved hjelp av LRS. … GRS tilbyr holdbarhet for Azure Storage-dataobjekter på minst 99,99999999999999 % (16 9-er) over et gitt år.

Hva er forskjellen mellom GRS og RA GRS?

Forskjellen mellom GRS og RA GRS er ganske enkel, GRS lar kun leses i den sekundære sonen iselv om en failover fra primær til sekundær mens RA GRS lar alternativet lese i sekundæren når som helst.

Hvordan konverterer du GRS til LRS?

For å bytte tilbake til LRS må du opprette nytt gjenopprettingstjenestehvelv og konfigurere sikkerhetskopiering på nytt.

The løsning for å endre GRS til LRS:

  1. Create a Recovery Service-hvelv.
  2. Change the Backup Infrastructure >> Backup Configuration >> Lagringsreplikeringstype: Locally-redundant.
  3. Kom i gang med sikkerhetskopiering.

Hva er RA GZRS i Azure?

Read-Access Geo-Redundant (RA-GRS)-samme som GRS, men lar data leses fra begge Azure-regionene. Objektreplikering for Block Blob Storage – en spesiell type replikering som bare brukes for blokkblobber, og replikerer dem mellom en kilde- og mållagringskonto.

Hva er geo-redundant lesetilgang?

Replikasjonen til en sekundær geografisk plassering er utstyrt med lesetilgang geo-redundant lagring (RA-GRS). kunden har lesetilgang til dataene, vedlikeholdt på den sekundære plasseringen. Tilgang fra primær- og sekundærregionen er mulig.

Anbefalt: