Logo no.boatexistence.com

Er det program eller program?

Innholdsfortegnelse:

Er det program eller program?
Er det program eller program?

Video: Er det program eller program?

Video: Er det program eller program?
Video: Det er nu eller aldrig. Don't Choose Extinction 2024, Kan
Anonim

Programme er en britisk engelsk stavevariant av program; begge refererer til en disposisjon i en foreskrevet rekkefølge eller en agenda, for eksempel et program på et teater. Siden 1900-tallet har programmet også referert til datakode, og i dette tilfellet er både den britiske og den amerikanske skrivemåten den samme.

Hvilket er riktig program eller program i India?

På britisk engelsk brukes Program i sammenheng med datamaskiner, mens program er en foretrukket stavemåte. Tilsvarende, på amerikansk engelsk, er ordet program akseptabelt for alt, mens både program og program foretrekkes på australsk engelsk.

Hva kalles program?

/ (ˈprəʊɡræm) / substantiv. en skriftlig eller trykt liste over begivenhetene, utøvere osv. i en offentlig forestilling. en forestilling eller serie med forestillinger, ofte presentert til et fastsatt tidspunkt, spesielt på radio eller TV.

ER IT-program eller program i Sør-Afrika?

Det er brukt for hver betydning av ordet, både som substantiv og verb. "Program" er britisk engelsk. Det brukes for alle betydninger av ordet, både som substantiv og verb, UNNTATT i forhold til dataprogrammer, hvor den amerikanske stavemåten brukes for både substantiv og verb.

Hvordan staver du dataprogrammer på engelsk?

Dette ordet er også stavet program på amerikansk engelsk. Dette er mammas favoritt TV-program. Et dataprogram er et sett med instruksjoner som en datamaskin bruker for å utføre en bestemt operasjon. Dette ordet staves program på både britisk og amerikansk engelsk.

Anbefalt: