Tillater wrightsville-stranden hunder?

Innholdsfortegnelse:

Tillater wrightsville-stranden hunder?
Tillater wrightsville-stranden hunder?

Video: Tillater wrightsville-stranden hunder?

Video: Tillater wrightsville-stranden hunder?
Video: MGP/Eurovision tillater Autotune i konkurransen!? 2024, September
Anonim

Hunder er tillatt i bånd på stranden fra 1. oktober til 31. mars! 1. Kjæledyret ditt må alltid være i bånd mens du er i byen Wrightsville Beach. … Du må rydde opp etter kjæledyret ditt, ha midler til å gjøre det til enhver tid, og kaste kjæledyravfall i tilgjengelige søppeldunker.

Hvilke strender i Wilmington tillater hunder?

Wilmington tilbyr besøkende og innbyggere to helårs hundevennlige strender og enda flere strender som er dyrevennlige fra oktober til mars, inkludert Carolina Beach, Wrightsville Beach og Kure BeachHusk: hunder er alltid pålagt å bruke bånd på strendene.

Er hunder tillatt på Wilmington Boardwalk?

Riverwalk. Hunder i bånd er velkomne til å spasere langs elvepromenaden i det historiske sentrum av Wilmington. Riverwalk går i nesten to mil langs bredden av Cape Fear River, fra foten av Nun Street i sør til Isabel Holmes Bridge i nord. Bet alte parkeringsplasser er plassert langs strandpromenaden.

Hvilken strand kan jeg ta med hunden min til i North Carolina?

Nord-Carolinas nordøstkyst har Corolla Beach, hvor kjæledyr er tillatt året rundt så lenge de er i bånd til enhver tid. Det er et perfekt sted å ta med kjæledyret ditt når som helst på året, siden du ikke trenger å bekymre deg for at reglene endrer seg med årstidene.

Er hunder tillatt på Wrightsville Beach etter 5?

Kjæledyrregler i Town of Carolina Beach:

Fra 1. april til 30. september er hunder tillatt på stranden før kl. 09.00 og etter kl. 17.00. Ingen hunder er tillatt på stranden mellom kl. 9.00 og 17.00. Fra 1. oktober til 31. mai er hunder tillatt på stranden når som helst.

Anbefalt: