Logo no.boatexistence.com

Hvorfor trengs busybox?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor trengs busybox?
Hvorfor trengs busybox?

Video: Hvorfor trengs busybox?

Video: Hvorfor trengs busybox?
Video: What is BusyBox | Busybox demo 2024, April
Anonim

Hva er det og hvor får jeg tak i det? Busy Box er noe du installerer på din Droid for å gi deg noen ekstra nyttige LINUX / UNIX-baserte kommandoer. Du trenger Busy Box installert fordi noen kommandoer ikke er tilgjengelige for deg og du trengte dem for noen rotnivåoppgaver

Hvorfor bruker vi BusyBox?

Busybox lar deg eller programmer utføre handlinger på telefonen din ved å bruke Linux (kopiert fra Unix)-kommandoer. Android er i utgangspunktet et spesialisert Linux OS med en Java-kompatibel (Dalvik) maskin for å kjøre programmer.

Hva er bruken av BusyBox i Linux?

BusyBox er en programvarepakke som tilbyr flere Unix-verktøy i en enkelt kjørbar fil Den kjører i en rekke POSIX-miljøer som Linux, Android og FreeBSD, selv om mange av verktøyene den gir er designet for å fungere med grensesnitt levert av Linux-kjernen.

Er BusyBox en gnu?

BusyBox kombinerer små versjoner av mange vanlige UNIX-verktøy til en enkelt liten kjørbar fil. … BusyBox vedlikeholdes av Denys Vlasenko og er lisensiert under GNU GENERAL PUBLIC LICENSE versjon 2.

Hva er BusyBox-modulen?

BusyBox er en programvareapplikasjon som gir mange standard Unix-verktøy, omtrent som de større (men mer kapable) GNU Core Utilities. BusyBox er designet for å være en liten kjørbar fil for bruk med Linux-kjernen, noe som gjør den ideell for bruk med innebygde enheter.

Anbefalt: