Logo no.boatexistence.com

Bør jeg bruke selvhevende mel?

Innholdsfortegnelse:

Bør jeg bruke selvhevende mel?
Bør jeg bruke selvhevende mel?

Video: Bør jeg bruke selvhevende mel?

Video: Bør jeg bruke selvhevende mel?
Video: What is Self-Rising Flour 2024, Kan
Anonim

For å erstatte selvhevende mel med universalmel, utelat bakepulveret og reduser s altmengden i den originale oppskriften. Dette fungerer bra for raske brød, kjeks og oppskrifter som ikke inneholder tilsatt natron eller sure ingredienser.

Hva skjer hvis du bruker selvhevende mel i stedet for vanlig mel?

Kan selvhevende mel erstatte vanlig mel? Ja og nei. Hvis oppskriften krever vanlig mel med tilsetning av bakepulver (eller et annet hevemiddel), kan selvhevende mel brukes i stedet, bare slipp hevemidlet.

Når bør du ikke bruke selvhevende mel?

Når du ikke skal bruke selvhevende mel

Ikke bruk selvhevende mel med gjærhevede brød eller surdeig. Som en generell regel vil du sannsynligvis ikke bruke selvhevende mel hvis det er et annet hevemiddel som kreves i oppskriften, for eksempel gjær eller natron. Hevingen i det selvhevende melet skal være nok.

Betyr det noe om jeg bruker selvhevende mel?

Nei. Hvis oppskriften din ber om vanlig eller selvhevende mel, er det viktig å huske at disse to ingrediensene ikke kan byttes ut, og du bør bruke melet som er anbef alt i oppskriften sammen med eventuelle hevemidler, for eksempel bakepulver eller bikarbonat.

Bør jeg bruke selvhevende mel eller universalmel?

Mel til alle formål er allsidig ettersom det inneholder en gjennomsnittlig mengde protein. … Selvhevende mel bør kun brukes når en oppskrift krever selvhevende mel fordi s alt og bakepulver (som er et hevemiddel) er tilsatt og fordelt jevnt gjennom melet.

Anbefalt: