Logo no.boatexistence.com

Hvorfor kalles de daddy longlegs?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor kalles de daddy longlegs?
Hvorfor kalles de daddy longlegs?

Video: Hvorfor kalles de daddy longlegs?

Video: Hvorfor kalles de daddy longlegs?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Kan
Anonim

Det vanlige navnet på disse skapningene pleide å være kjelleredderkopper, men araknologer har begynt å kalle dem "daddy longlegs edderkopper" på grunn av den vanlige forvirringen, rapporterte entomologisk avdeling ved University of California, Riverside.

Hvordan fikk en fars lange ben navnet sitt?

De er ikke edderkopper, men tilhører en gruppe med mange forskjellige arter, k alt Opiliones. Det vanlige navnet, daddy-longlegs, kom sannsynligvis på grunn av deres lille ovale kropp og lange ben, og navnet Harvestman fordi de oftest sees i stort antall om høsten rundt innhøstingstiden.

Hva betyr pappas lange ben?

Ifølge en gammel fransk bondelegende er det en god ting å se en fars lange bein om kvelden, og forutsi hell, lykke og håp. Høres bedre ut enn den alvorlig giftige edderkoppmyten.

Betraktes et pappas lange ben som en edderkopp?

Fakta: Dette er en vanskelig en. Dessverre kaller forskjellige mennesker helt forskjellige skapninger med"pappa". Høstmenn er edderkoppdyr, men de er ikke edderkopper -- på samme måte som sommerfugler er insekter, men de er ikke biller. …

Hva kaller de Daddy Long Legs i Amerika?

Det er tre helt forskjellige skapninger som går under navnet daddy-long-legs: på britisk engelsk er daddy-long-legs et annet ord for en traneflue, men på amerikansk engelsk er det en alternativt navn for en høstmann.

Anbefalt: