Logo no.boatexistence.com

Hvilken er bedre yakima eller thule?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken er bedre yakima eller thule?
Hvilken er bedre yakima eller thule?

Video: Hvilken er bedre yakima eller thule?

Video: Hvilken er bedre yakima eller thule?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Q: Er Thule eller Yakima racks bedre? A: Generelt tilbyr Thule-stativ overlegen stil og mer funksjonalitet enn Yakima-stativ, men med en førsteklasses prislapp. Yakima-stativer er mer lommebokvennlige og får jobben gjort med færre bjeller og fløyter.

Hvorfor er Thule så dyr?

Den største grunnen til at takstativ er dyre er på grunn av design av høy kvalitet Takstativ må tåle høye hastigheter og vindmotstand. Dette krever mange spesielle designfunksjoner og høykvalitetsdeler i alle deler av takstativet. La oss bryte ned disse komponentene.

Er Yakima et godt merke?

Yakima er definitivt et godt merke med for det meste svært høyt rangerte produkter og har et utmerket rykte for å produsere stativer og bærere av topp kvalitet som varer. Yakima-merket er kjent for å levere noe av de beste takstativene og tilbehøret på markedet til en konkurransedyktig pris.

Er et Thule-stativ verdt det?

Den har vært verdt hver eneste krone i enkel installasjon, bruk og holdbarhet Flott passform, finish og kvalitet. Elsker måten den passer på Subaru Ascent og du passer så mye inn her, med en familie på 6 er det et must og det fungerer utmerket. Aerodynamisk også, nok et bra produkt fra Thule.

Er Yakima et bra sykkelstativ?

Best Overall Yakima Bike Rack

Det fremste alternativet blant Yakima sykkelstativ er helt klart Yakima Ridgeback Hitch Bike Rack. Dette sterke, solide stativet bærer to sykler, og inneholder en innebygd lås, en anti-sveiimekanisme og en eksepsjonell stil å starte opp.

Anbefalt: