Logo no.boatexistence.com

Er strømpebåndsslangen et kjæledyr?

Innholdsfortegnelse:

Er strømpebåndsslangen et kjæledyr?
Er strømpebåndsslangen et kjæledyr?

Video: Er strømpebåndsslangen et kjæledyr?

Video: Er strømpebåndsslangen et kjæledyr?
Video: 10 Reasons Garter Snakes Make Great Pets 2024, Kan
Anonim

Mens strømpebåndslanger er rikelig i naturen, spesielt rundt vannmasser, som innsjøer og bekker, i Canada, USA, Mexico og Mellom-Amerika, bør disse ville dyrene ikke holdes som kjæledyr, ettersom de er ulovlige å ta fra sine naturlige habitater i de fleste steder.

Liker strømpebåndsslanger å bli holdt?

Mange strømpebåndsslanger, spesielt hvis de er oppdrettet i fangenskap, er milde og har ikke noe imot å bli håndtert, og å håndtere dem er bare et spørsmål om å plukke dem opp og la dem utforske dine hender. Hvis du har erfaring med å håndtere andre slanger, er det viktig å huske at strømpebåndsslanger ikke er sammentrekkende.

Kan strømpebåndsslanger temmes?

Med vedvarende skånsom håndtering kan strømpebåndslanger temmes. Faktisk kan mange håndteres umiddelbart uten å vise dårlig humør. Noen få vil imidlertid slå energisk når de blir forstyrret, og motstå temming en stund.

Hva er levetiden til en strømpebåndsslange?

Levetiden til en gjennomsnittlig vanlig strømpebåndsslange kan variere fra fire til fem år. De kan imidlertid leve opptil 10 år i fangenskap.

Er strømpebåndslanger aggressive?

Garter slanger er sjenerte. De vil generelt unngå kontakt med mennesker og dyr og foretrekker å bli stående alene. Hvis du har strømpebåndsslanger i hagen eller hagen din, er sjansen stor for at du ikke engang vet det.

Anbefalt: