Logo no.boatexistence.com

Hvem spiller sommer for?

Innholdsfortegnelse:

Hvem spiller sommer for?
Hvem spiller sommer for?

Video: Hvem spiller sommer for?

Video: Hvem spiller sommer for?
Video: I Sommerhus med min Kæreste - [SKETCH] 2024, Kan
Anonim

Yann Sommer er en sveitsisk profesjonell fotballspiller som spiller som målvakt for Bundesliga-klubben Borussia Mönchengladbach og det sveitsiske landslaget. Sommer fullførte læretiden i Basel, hvor han vant den sveitsiske superligaen ved fire anledninger på rad før han gikk over til Mönchengladbach i 2014.

Hvem spiller Sommer fra Sveits for?

Yann Sommer har vært et sentr alt medlem av Sveits sin tropp under sommerens EM. Borussia Mönchengladbach-keeperen, som har spilt for den tyske siden 2014, var helten i 16-delsfinalen.

Spillte Sommer i EPL?

Juergen Peterson Sommer (født 27. februar 1969) er en tidligere amerikansk fotballspiller og -trener. Han er en tidligere amerikansk fotballkeeper, som ble den første amerikanske keeperen som spilte i FA Premier League, da han signerte for å spille for Queens Park Rangers i 1995.

Er Yann Sommer bra?

Yann Sommer har etablert seg som en av Bundesligaens aller beste målvakter gjennom sine nå syv år mellom stengene i Borussia Mönchengladbach, men er helhjertet enig i Bayern München-motparten Manuel Neuer er beste formynder rundt. Gladbach nr.

Er Yann Sommer kort?

Sommer var kaptein for det sveitsiske ungdomslaget som nådde finalen i U-21-EM 2011 - en side som også inkluderte Xherdan Shaqiri, Granit Xhaka og Admir Mehmedi. … Sommer var underdimensjonert for en keeper; han målte bare 183 cm høy (6 fot 0). Dette gjorde ham til den korteste keeperen i hele Bundesliga

Anbefalt: