Logo no.boatexistence.com

Hvordan lage toluidin?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan lage toluidin?
Hvordan lage toluidin?

Video: Hvordan lage toluidin?

Video: Hvordan lage toluidin?
Video: Toluidine blue(Special stain in leukaemia). 2024, Juli
Anonim

I henhold til mengden fargevæskefortynning i henhold til følgende forhold: Tilsett 1 ml 1 % toluidinblått flekkstamoppløsning (reagens A) til 9 ml fortynningsmiddel (Reagens B), og bland godt for å oppnå en arbeidsløsning med 0,1 % toluidinblått farge. Toluidinblått flekkarbeidsvæske skal brukes umiddelbart.

Hva flekker toluidinblått i bein?

Som et kationisk fargestoff, visualiserer toluidinblåttfarging proteoglykaner i et vev på grunn av dets høye affinitet for sulfatgruppene i proteoglykaner. … Design: Leddbrusk og pellets av kondrocytter eller benmargsstromaceller ble analysert med en standardisert fargingsprosedyre for toluidinblått.

Hvordan lager du grønn beis raskt?

  1. Avparafiniser objektglassene og rehydrer til avionisert vann. Flekk med 0,04 % toluidinblått oppløsning i 10 min.
  2. Skyll forsiktig med 3 skift av avionisert vann (30 sek hver) Motstryk med 0,02 % Fast Green-løsning i 3 min.
  3. Skyll forsiktig med 2 bytter avionisert vann (30 sek hver)

Hvordan bruker du toluidinblått fargestoff?

1. Knekk T-Blue vattpinnehåndtaket, fyll fargestoff inn i den vedlagte vattpinnen. 2. Påfør toluidinblått på områder av de ytre kjønnsorganene der det er registrert skade før innsetting av spekulum i den kvinnelige pasienten.

Er toluidinblått skadelig?

Det er en øyeirriterende Dens toksisitet har ikke blitt kvantifisert, men har vist seg å være svært giftig for laboratoriedyr når den injiseres intravenøst. Andre fargestoffer i denne gruppen er kjent for å være svært giftige, f.eks. metylenblått. … Søk øyeblikkelig legehjelp hvis irritasjonen vedvarer.

Anbefalt: