Logo no.boatexistence.com

Vil bade og murat gifte seg?

Innholdsfortegnelse:

Vil bade og murat gifte seg?
Vil bade og murat gifte seg?

Video: Vil bade og murat gifte seg?

Video: Vil bade og murat gifte seg?
Video: ХАШЛАМА И ШАШЛЫКИ в ГОСТЯХ у @SERGOPUDRA Шашлык из курицы, хашлама на пиве 2024, Kan
Anonim

Süreyya og Faruk er glade for de uventede graviditetsnyhetene. … På grunn av dette tar Faruk og Süreyya beslutningen om å holde graviditetsnyhetene hemmelig en stund. Avgjørelsen til Murat og Bade om å gifte seg genererer store reaksjoner hos verten.

Gifter Murat seg?

Süreyya og Faruk er glade for de uventede graviditetsnyhetene. … På grunn av dette tar Faruk og Süreyya beslutningen om å holde graviditetsnyhetene hemmelig en stund. Avgjørelsen til Murat og Bade om å gifte seg genererer en stor reaksjon hos verten.

Dør ESMA Boran?

Esma sier at hun døde i drømmen om og om igjen. Mens Sureyya klemmer Esma, vil Esma at han skal hjelpe. «Drep meg,» spør han Süreyya.

Er Istanbuls brud basert på en sann historie?

frieriet deres er brennende, men kort-de er giftet og ekstatisk sengeliggende før slutten av episode 2. Dizi var inspirert av den sanne historien om en sanger som giftet seg inn i en tradisjonell Bursa-familie(lenke:

Hvordan døde ESMA Boran?

Esma Boran, som hadde stoppet opp etter døden til sin store kjærlighet Garip, fant den eneste måten å hjelpe døden på. Esma Sultan, som på den ene siden led av Alzheimers og ble ødelagt av kona Garips plutselige død, ba Süreyya om å hjelpe ham ved døden.

Anbefalt: