Hvorfor er kachina viktig?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er kachina viktig?
Hvorfor er kachina viktig?

Video: Hvorfor er kachina viktig?

Video: Hvorfor er kachina viktig?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, September
Anonim

Kachina betyr "livbringer", og forskjellige kachina-ritualer og -seremonier antas å være avgjørende for å sikre veksten av avlinger, sommerregnet og god helse i en ekstremt klima.

Hva er Kachinas og hvorfor er de viktige?

På mange måter er Kachina-ritualene de de viktigste seremonielle observasjonene i den religiøse Hopi-kalenderen. … For Hopiene er kachinas overnaturlige vesener som besøker landsbyene for å hjelpe Hopiene med hverdagslige aktiviteter og fungere som et bindeledd mellom guder og dødelige.

Hvorfor er Kachina-dukker viktige for Hopi?

Kachina-dukken til Hopi, som så mange av oss beundrer og samler på, er representasjonen av en Hopi-ånd eller guddomKachina-dukker ble opprinnelig, og er fortsatt, laget for å gis bort som gaver til Hopi-barn, slik at de kan lære de forskjellige Kachinaene og historiene og den religiøse betydningen knyttet til dem.

Hva representerer Kachina-dukker?

Ordet "kachina" kommer fra Hopi-ordet "kachi", som betyr "ånd." Kachina-dukker symboliserer Ketsinam, eller naturånd Tribes of the Southwest trodde at aspekter av naturen kunne personifiseres av Ketsinam. Disse inkluderer regn, avlinger, dyr, forfedre og mer.

Hva er historien bak Kachina-dukker?

Kachina-dukker stammer fra Hopi-stammen.

De ble gitt til Hopi-barn under seremonier, deretter hengt på veggen og studert etterpå. Kachina-dukker ble laget i bildet av åndene som ble tilbedt av stammen De var ikke leker å leke med, men religiøse ikoner for å feire og tenke på.

Anbefalt: