Logo no.boatexistence.com

Hvordan administreres levophed?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan administreres levophed?
Hvordan administreres levophed?

Video: Hvordan administreres levophed?

Video: Hvordan administreres levophed?
Video: action of epinephrine 2024, Juli
Anonim

LEVOPHED leveres i steril vandig løsning i form av bitartrats altet som skal administreres ved intravenøs infusjon etter fortynning. Noradrenalin er tungt løselig i vann, svært lite løselig i alkohol og eter, og lett løselig i syrer.

Hvordan administrerer du noradrenalin?

Noradrenalin (Noradrenalin) skal kun administreres som en intravenøs infusjon via et sentr alt venekateter for å minimere risikoen for ekstravasasjon og påfølgende vevsnekrose. Noradrenalin (noradrenalin) bør infunderes med kontrollert hastighet ved hjelp av en infusjonspumpe.

Hva er doseringen for Levophed?

Den gjennomsnittlige vedlikeholdsdosen varierer fra 0.5 mL til 1 mL per minutt (fra 2 mcg til 4 mcg base) Høy dosering: Det oppstår store individuelle variasjoner i dosen som kreves for å oppnå og opprettholde et tilstrekkelig blodtrykk. I alle tilfeller bør dosen av LEVOPHED titreres i henhold til pasientens respons.

Hvorfor ringer de Levophed og la dem være døde?

… Behandling kan fokusere på bruk av vasopressorer for å øke blodtrykket med mindre vekt på endeorganperfusjon, som resulterer i iskemiske lemmer og dagligdagse navn som "leave 'em dead" for levophed.

Hva er den svarte boks-advarselen for noradrenalin?

Begrensninger. Det finnes en svart boks-advarsel fra FDA for noradrenalin og dopamin angående ekstravasasjon- lekkasje av medisin ut av venen den blir infundert i.

Anbefalt: