Logo no.boatexistence.com

Kan konfidensintervaller være negative?

Innholdsfortegnelse:

Kan konfidensintervaller være negative?
Kan konfidensintervaller være negative?

Video: Kan konfidensintervaller være negative?

Video: Kan konfidensintervaller være negative?
Video: Dividing positive and negative numbers | Pre-Algebra | Khan Academy 2024, Kan
Anonim

Konfidensintervallet på 95 % gir et område som du er 95 % sikker på at den sanne forskjellen i gjennomsnitt faller innenfor. Dermed kan CI inkludere negative tall, fordi forskjellen midler kan være negative.

Hva betyr en negativ CI?

1. nov. 2010, 15:55. Flere spørsmål her: (1) Betydningen av en negativ CI: En negativ konfidens nedre konfidensgrense foreslår bruk av en omtrentlig metode for å beregne standardfeilen vanligvis i kombinasjon med en liten prøvestørrelse.

Er konfidensnivået alltid positivt?

Hvis en test av forskjellen er signifikant, blir retningen til forskjellen etablert fordi verdiene i konfidensintervallet enten er positive eller alle negative.

Kan konfidensintervallene være over 100?

Et 100 % konfidensnivå finnes ikke i statistikk, med mindre du undersøkte en hel befolkning – og selv da kunne du sannsynligvis ikke være 100 prosent sikker på at undersøkelsen din var ikke åpen for noen form for feil eller skjevhet.

Hva betyr det når konfidensintervallet er positivt?

Mennene har høyere gjennomsnittsverdier for hver av de andre egenskapene som vurderes (indikert med de positive konfidensintervallene). Konfidensintervallet for forskjellen i gjennomsnitt gir et estimat av den absolutte forskjellen i middelverdier for utfallsvariabelen av interesse mellom sammenligningsgruppene.

Anbefalt: