Logo no.boatexistence.com

Lever marella agnelli fortsatt?

Innholdsfortegnelse:

Lever marella agnelli fortsatt?
Lever marella agnelli fortsatt?

Video: Lever marella agnelli fortsatt?

Video: Lever marella agnelli fortsatt?
Video: ADDIO A DONNA MARELLA AGNELLI 2024, Kan
Anonim

Marella Agnelli var en italiensk adelskvinne, kunstsamler, sosialist, stilikon og kone til Fiat-formann Gianni Agnelli. Hun dukket ofte opp i motemagasinet Vogue. Hun ble kåret til International Best Dressed List Hall of Fame i 1963.

Hvor mye er Agnelli-familien verdt?

Det antas at Agnelli-familien er en av de rikeste familiene i verdensfotballen og er verdt rundt $13,5 milliarder, som er en enorm del av Andrea Agnellis nettoformue.

Hvordan kler du deg som Gianni Agnelli?

Vi vil anbefale å investere i en skjorte i vestlig stil Agnellis off-duty-utseende var like misunnelsesverdig som hans formelle antrekk. Spesielt en nøkkeldel var samlingen hans av skjorter i vestlig stil: alltid brukt med en subtil følelse av holdning og ofte dongerijeans, var han en tidlig adopter av dobbel-denim-looken.

Hvem er Juventus-eier?

Andrea Agnelli er styreleder i Juventus Football Club S.p. A. siden 19. mai 2010, og Lamse S.p. A., et holdingselskap som han er en grunnleggende aksjonær for siden 2007. Han ble født i Torino i 1975 og studerte ved Oxford (St Clare's International). College) og Milan (Università Commerciale Luigi Bocconi).

Hvor rik er Elkann?

John Elkann nettoformue og lønn: John Elkann er en amerikansk italiensk industrimann som har en netto verdi på $1 milliard Han er mest kjent for å være styreleder i Fiat Chrysler Automobiles og styreleder og administrerende direktør i Exor, Agnelli-familiens holdingselskap. I 2018 ble han styreleder i Ferrari.

Anbefalt: