Logo no.boatexistence.com

Ves læretid som arbeidserfaring?

Innholdsfortegnelse:

Ves læretid som arbeidserfaring?
Ves læretid som arbeidserfaring?

Video: Ves læretid som arbeidserfaring?

Video: Ves læretid som arbeidserfaring?
Video: Degree Apprenticeship - My experiences after 1 year 2024, Kan
Anonim

Læreplasser er lengre sikt Med en læretid kan det ta år å fullføre og krever fulltidsforpliktelse. … «En praktikant får arbeidserfaring og en lærling får mer enn bare arbeidserfaring.»

Er lærling en opplevelse?

Ja det kan telles som en yrkeserfaring, du kan legge ved sertifikatet for ett års læretid som ingeniørlærling fra Bharat Electronics Limited sammen med CV-en din uansett hvor erfaring er nødvendig.

Teller en læreplass som en jobb?

En lærling er en skikkelig jobb der du lærer, får erfaring og får bet alt. … Ved slutten av en læretid vil du ha de rette ferdighetene og kunnskapene som trengs for den valgte karrieren.

Kan jeg bli lærling ved 40?

Det er ingen øvre aldersgrense for å bli lærling, selv om ordningene for finansiering varierer hvis du er over 24 år. Det er rettferdig tilgang til læreplasser, og derfor bør ikke alderen din påvirke om du kommer inn på en læreplass.

Kan en lærling få sparken?

Når det gjelder oppsigelsen, har lærlinger bedre beskyttelse mot oppsigelse enn vanlige ansatte. En lærling kan bare avskjediges i én av to omstendigheter – hvis de har gjort seg skyldig i grov tjenesteforseelse eller hvis de har vært alvorlig inhabil.

Anbefalt: