Logo no.boatexistence.com

Er læretid verdt det?

Innholdsfortegnelse:

Er læretid verdt det?
Er læretid verdt det?

Video: Er læretid verdt det?

Video: Er læretid verdt det?
Video: DETROIT EVOLUTION - Детройт: станьте человеком, фанат фильм / фильм Reed900 2024, Kan
Anonim

Arbeidsgivere ser i disse dager på en læreplass som en verdifull vei inn i en jobb, akkurat som en grad. Både læreplasser og grader viser at du er villig til å lære og jobbe hardt. Begge resulterer i kvalifikasjoner. … Den ene er mer praktisk og lærer gjennom å gjøre (selv om du fortsatt vil få strukturert opplæring i en læreplass).

Hvorfor bør du ikke gå i lære?

1. Du kan begrense mulighetene dine En fare ved å ta på seg en læreplass er at du kan ende opp med å begrense fremtidsutsiktene dine ved å kaste deg inn i én bransje… (Selv om du i rettferdighet kan gjør dette fortsatt ved å velge spesialiserte høyskolekurs, så dette er en fare over hele linja).

Kan du få en god jobb med en læreplass?

Læreplasser er attraktive for arbeidsgivere av en rekke årsaker: God arbeidsplass erfaring – En av de mest tiltalende og verdifulle egenskapene til en lærling er deres utmerkede arbeidsplasserfaring, gjennom eksponeringen deres til innsiden av mekanismene til en fungerende virksomhet.

Hva er hovedfordelene ved å gå i lære?

Læreprogrammer hjelper arbeidsgivere: Rekruttere og utvikle en høyt kvalifisert arbeidsstyrke som bidrar til å vokse virksomheten deres . Forbedre produktiviteten, lønnsomheten og en arbeidsgivers bunnlinje.

Er læreplass bedre enn høyskole?

I hovedsak er en læreplass college kombinert med arbeidserfaring og lønn. Hvis du føler deg klar for arbeidslivet og ønsker å bygge videre på din erfaring, er en læreplass ideell. Hvis du ikke er opptatt av kontorlivet ennå, kan høgskolen være det bedre alternativet for deg.

Anbefalt: