Logo no.boatexistence.com

Ødela snøball vindmøllen?

Innholdsfortegnelse:

Ødela snøball vindmøllen?
Ødela snøball vindmøllen?

Video: Ødela snøball vindmøllen?

Video: Ødela snøball vindmøllen?
Video: Having a Snowball Fight in the Desert 2024, Kan
Anonim

Napoleon bruker Snowball som syndebukk for å skjule feilene i vindmøllekonstruksjonen ved å hevde at Snowball gikk inn på gården i ly av natten og ødela vindmøllen selv.

Hvem ødela vindmøllen?

Etter at den første vindmøllen er ødelagt, som Napoleon skylder på Snowballs sabotasje, begynner dyrene rekonstruksjon og gjør veggene mye tykkere. Etter at den andre vindmøllen er ferdig bygget, angriper Frederick Animal Farm og tar ned strukturen med sprengningspulver.

Hva gjorde Snowball med vindmøllen?

Snøball kjemper for bygging av en vindmølle i ordre for å gi strøm som vil være til nytte for alle dyrene på gården. Ikke bare ville de ha elektrisk lys og varme, men maskineriet ville hjelpe dem med å fullføre arbeidet.

Hvordan vet Napoleon at Snowball ødela vindmøllen?

I kapittel seks våkner dyrene og oppdager at vindmøllen er ødelagt. Til å begynne med er Napoleons reaksjon en sjokk: han går «frem og tilbake» i stillhet, for eksempel, og halen hans er «stiv» og «virvlet». Plutselig erklærer Napoleon at det var Snowball som ødela vindmøllen.

Hvem ødela vindmøllen i Animal Farm andre gang?

Veltingen av vindmøllen andre gang kommer i hendene på Mr. Frederick og hans menn. Tidligere kjempet Animal Farm-naboene Frederick og Pilkington om retten til å kjøpe en stabel med tømmer fra grisene.

Anbefalt: