Logo no.boatexistence.com

Er sitron et tre?

Innholdsfortegnelse:

Er sitron et tre?
Er sitron et tre?

Video: Er sitron et tre?

Video: Er sitron et tre?
Video: Лимонно-йогуртовый крем: сливочный! Быстро и без варки! 2024, Juli
Anonim

sitron, (Sitrus ×limon), liten tre eller spredende busk av rue-familien (Rutaceae) og dens spiselige frukt. … Sitronplanten danner en eviggrønn spredende busk eller et lite tre, 3–6 meter (10–20 fot) høyt hvis den ikke beskjæres. De unge ovale bladene har en tydelig rødlig fargetone; senere blir de grønne.

Kommer sitroner fra trær?

Sitroner (Citrus limon) produseres på små eviggrønne trær som er hjemmehørende i subtropisk Asia Det er bare noen få typer ekte sitroner tilgjengelig i barnehager, og disse kan vokse i U. S. Department of Landbruksplantenes hardførhetssone 9 til 11. Produksjonstoppen for de fleste varianter er i vintermånedene.

Er Meyer sitron et tre eller en busk?

Meyer-sitronbusken er et lite busketre, med grener som reiser seg fra bunnen og eviggrønt løvverk. Hvis den dyrkes i bakken vil den vokse 6 til 10 fot høy og omtrent 4 fot bred, men i en potte vil den ikke være så stor, og den kan lett holdes omtrent 5 eller 6 fot høy.

Skal jeg fjerne blomster fra sitrontreet?

Et nyplantet sitrustre har begrensede ressurser, og det bør satse på å finne seg til rette, etablere seg og vokse sterke røtter, stengler og blader -- ikke produsere frukt. … Så plukk av den lille grønne frukten, ikke blomstene.

Hvor ofte bør sitrontrær vannes?

Med bakkeplantede sitrustrær bør vanning skje omtrent en gang i uken, enten det er nedbør eller manuelt. Pass på at området har utmerket drenering og at du bløter bakken dypt ved hver vanning. Hvis dreneringen er dårlig, vil treet få for mye vann.

Anbefalt: