Logo no.boatexistence.com

Hvorfor er pedialyte bra for deg?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er pedialyte bra for deg?
Hvorfor er pedialyte bra for deg?

Video: Hvorfor er pedialyte bra for deg?

Video: Hvorfor er pedialyte bra for deg?
Video: ЭНЕРГЕТИЧЕСКИЕ НАПИТКИ ПЛОХО для Вас или ВЫГОДНЫ? (Настоящий доктор раскрывает ПРАВДУ) 2024, Kan
Anonim

Den nøyaktige kombinasjonen av elektrolytter og sukker i Pedialyte hjelper å gjenopprette væskenivåene og næringsstoffene som går tapt gjennom svetting, vannlating eller oppkast og diaré. Det er mer effektivt enn vann - som ikke inneholder elektrolytter - til å behandle mild til moderat dehydrering.

Er det godt å drikke Pedialyte hver dag?

Den er ikke designet for daglig bruk eller hydreringsbehov der vann er tilstrekkelig - så det er alltid en god idé å sjekke med legen din først for å se om daglig bruk anbefales, sier Williams. Med andre ord, du bør definitivt ikke erstatte alt vannet du drikker med Pedialyte.

Hvorfor drikker voksne Pedialyte?

Pedialyte er et produkt som brukes for å forhindre dehydrering hos både voksne og barn Du kan bli dehydrert enten ved å ikke drikke nok væske eller ved å miste væske raskere enn du kan ta dem inn. Kroppen din kan miste væske på en rekke måter, for eksempel gjennom: oppkast.

Hva er fordelene med å drikke Pedialyte?

Dette produktet brukes til å erstatte væsker og mineraler (som natrium, kalium) som går tapt på grunn av diaré og oppkast. Det hjelper med å forebygge eller behandle dehydrering. Å ha riktig mengde væske og mineraler er viktig for normal funksjon av kroppen.

Hvorfor bør du ikke drikke Pedialyte?

Den inneholder mer enn dobbelt så mye natrium per liter som Gatorade og mer enn seks ganger så mye kalium. Og den inneholder ikke sukker, som kan trekke vann inn i tykktarmen og forverre dehydrering.

Anbefalt: