Logo no.boatexistence.com

Når skal man beskjære fremontodendron?

Innholdsfortegnelse:

Når skal man beskjære fremontodendron?
Når skal man beskjære fremontodendron?

Video: Når skal man beskjære fremontodendron?

Video: Når skal man beskjære fremontodendron?
Video: How & When to Prune Trees or Shrubs 2024, Kan
Anonim

Beskjær flanellbusken sensommeren eller tidlig høst for å oppmuntre til rask tilheling av kuttflater. Kutt av flanellbusk er sakte til å gro, noe som gjør dem mottakelige for infeksjon, så beskjær kun når det er nødvendig. Bruk hansker og øyebeskyttelse fordi den piggete fuzzen kan være irriterende.

Kan du beskjære Fremontodendron?

Beskjæringsråd for Fremontodendron-flanellbusk:

Veldig tolerant for beskjæring, så kan holdes i den formen du vil, hvis du dyrker planten mot en vegg, trimming av den tidlig på høsten vil oppmuntre den til å beholde formen og produsere ny vekst som vil bære blomster.

Hvilken tid på året bør jeg beskjære busker?

Den beste tiden for å forynge store, gjengrodde busker er sen vinter eller tidlig vår (mars eller tidlig april). Kraftig beskjæring på senvinteren eller tidlig på våren vil redusere eller eliminere blomstervisningen i 2 eller 3 år. Imidlertid vil foryngelsesbeskjæring gjenopprette helsen til buskene.

Hva er den beste måneden for beskjæring?

En gang mellom skiftende blader om høsten og blomsterblomster om våren, trenger trærne dine en trimning. Når som helst mellom sen høst og tidlig på våren er det best for tretrimming eller beskjæring. Snakk med din lokale arborist om beskjæring før våren blomstrer.

Er Fremontodendron en eviggrønn?

Fremontodendron californicum, eller California Flannelbush er en av de mest spektakulære av de innfødte California-buskene. Det er en hurtigvoksende eviggrønn busk med uklare, flanelllignende blader og rikelig, store gule blomster som blomstrer om våren.

Anbefalt: