Hva er adsp i politiet?

Innholdsfortegnelse:

Hva er adsp i politiet?
Hva er adsp i politiet?

Video: Hva er adsp i politiet?

Video: Hva er adsp i politiet?
Video: Marshmello ft. Bastille - Happier (Official Music Video) 2024, Oktober
Anonim

Oppdatert: 12. juni 2021 22:42 IST. Innenriksdepartementet har satt T. Charles, Additional Superintendent of Police (ADSP), Prohibition Enforcement Wing, Nilgiris, under suspensjon på fredag som en oppfølging av en henvendelse mot ham mens han jobbet i Erode-distriktet.

Hva er forskjellen mellom DSP og SDPO?

Nestledere er nå statlige politifolk som tilhører de provinsielle politistyrkene, enten direkte påmeldte i den rangen eller forfremmet fra inspektør. … I delstaten Vest-Bengal er en DSP ansvarlig for en underavdeling og er mest kjent som en underavdelingspolitimann (SDPO).

Hva er forskjellen mellom ASP og DySP?

ASP - Assistant Superintendent of Police er oppslaget på startnivå for en IPS-offiser. DSP - Deputy Superintend of Police er en rangering som nås av politifolk som slutter seg til statspolitiets kadre. Vanligvis blir de med i politistyrken som underinspektør, blir deretter forfremmet til inspektører og blir deretter DSP-er. Og.

Hva er den fulle betydningen av ASP i politiet?

Da det britiske imperiet eksisterte, hadde dets politistyrke en rangering k alt ASP ( Assistant of Superintendent of Police) eller AS (Assistant Superintendent).

Er DSP og co det samme?

A sirkeloffiser (CO) er en politibetjent i rangen som visepolitioverbetjent (DSP) eller assisterende politikommisær (ACP) som leder en uavhengig politiunder- divisjon i delstatene Rajasthan, Uttarakhand og Uttar Pradesh i India.

Anbefalt: