Logo no.boatexistence.com

Når døde Jim Cronin?

Innholdsfortegnelse:

Når døde Jim Cronin?
Når døde Jim Cronin?

Video: Når døde Jim Cronin?

Video: Når døde Jim Cronin?
Video: Mentalist Lior Suchard Bends Harry Connick Jr. & Alice Eve's Minds 2024, Kan
Anonim

James Michael Cronin, MBE var den amerikanske medgründeren i 1987 av Monkey World i Dorset, England, et fristed for mishandlede og forsømte primater.

Hva døde Jim Cronin fra Monkey Life av?

Mr. Cronin, som bodde i dyreparken Monkey World i Dorset, England, var 55 år. Årsaken var leverkreft, sa kona hans, Alison.

Er Dr Alison Cronin gift?

Tidlig liv og karriere

Cronin ble født i september 1966 som Alison Lorraine Ames i San Diego, California. Hun studerte biologisk antropologi ved Cambridge University. Det var mens hun bodde i Storbritannia at hun møtte Jim Cronin på Monkey World i 1993. De giftet seg i 1996

Blir Monkey World fortsatt filmet?

Tenkte vi skulle annonsere noen gode nyheter, Monkey Life-serien 13 er i produksjon! Vi har filmet en stund, men har selvfølgelig stoppet filmingen i parken under de nåværende omstendighetene. Det betyr ikke at vi har stoppet produksjonen, teamet jobber alle hjemmefra med å redigere opptakene vi allerede har tatt.

Hva skjedde med eieren av Monkey World?

Jim Cronin, forkjemper mot ulovlig handel med primater og grunnlegger av dyrereservatet Monkey World i Dorset, har dødd i en alder av 55 av leverkreft … En ulykke under flytting av en flygel forlot ham med benet i trekkraft, og da han ble frisk tok han en jobb med å passe primatene i Bronx zoo.

Anbefalt: