Logo no.boatexistence.com

Hvem gjør melonitt ferdig?

Innholdsfortegnelse:

Hvem gjør melonitt ferdig?
Hvem gjør melonitt ferdig?

Video: Hvem gjør melonitt ferdig?

Video: Hvem gjør melonitt ferdig?
Video: The Melonite Deception 2024, Juli
Anonim

Melonite® er en termokjemisk behandling for å forbedre overflateegenskapene til ståldeler. Den viser forutsigbare og repeterbare resultater ved behandling av lav- og middels karbonstål, legert stål, rustfritt og austenittisk stål, verktøy- og formstål, støpejern og sintret jern.

Hva er Melonite pistolfinish?

Melonite er i utgangspunktet ferritisk nitrokarburering av s altbad, også kjent som flytende nitrokarbonisering. Melonitt kalles også Tenifer av Glock. Det er finishen vi bruker på alle de svarte lysbildene våre, og holdbarheten er uten sidestykke av noen svart finish vi har brukt.

Hvor vanskelig er Qpq?

Melonite® og QPQ-prosessen øker utmattingsstyrken med ca. 100 % på hakkede komponenter laget av ulegerte ståldeler og ca. 30-80 % på deler laget av legert stål. Hardheten er opprettholdt opp til ca. 930°F og forlenger overflatelevetiden til stålverktøy og komponenter som er utsatt for varme.

Er Melonite bedre enn Chrome?

Melonittbelegget gir en tynnere overflate enn kromforing, så borefriksjonen reduseres for bedre nøyaktighet. I tillegg er melonitt hardere enn kromfôr og gir lengre levetid.

Er melonitt og nitrid det samme?

Nitrid er en behandling av tønnene stål som herder stålet og øker korrosjon og slitestyrke betydelig. … Melonite er en spesifikk versjon av Nitride, men for det meste er Melonite og Nitride de samme.

Anbefalt: