Logo no.boatexistence.com

Bør trommer være høyere enn melodi?

Innholdsfortegnelse:

Bør trommer være høyere enn melodi?
Bør trommer være høyere enn melodi?

Video: Bør trommer være høyere enn melodi?

Video: Bør trommer være høyere enn melodi?
Video: Смерть в отеле: Что произошло с девушкой, которую никто не знал? 2024, Kan
Anonim

vokalen skal være det høyeste elementet i miksen, men ikke så høyt at det føles koblet fra resten av bandet. Siden trommer er korte forbigående bursts, kan de ha en høyere topp enn vokalen, men ikke virke høyere i sammenheng med hele miksen.

Hvor mange dB bør trommer være?

Anbef alte nivåer av lydintensitet er nesten alltid angitt i desibel (dB). Komplette trommesett svinger vanligvis mellom 90 og 130 desibel, men mange faktorer kan påvirke intensitetsnivået deres.

Hvor høyt skal beaten være i en blanding?

Så, hvor høy bør miksen din være? Hvor høy skal din herre være? Skyt for ca. -23 LUFS for en blanding, eller -6db på en analog måler. For mastering er -14 LUFS det beste nivået for strømming, siden det vil passe lydstyrkemålene for de fleste strømmekilder.

Hvor høyt skal trommer være i en rockemiks?

Kick-trommer har en tendens til å høres boomy ut rundt 200 til 250 Hz, og boksy rundt 300 til 600 Hz, så kutt disse områdene etter behov. Rocketrommer handler om snap og angrep, så legg til litt vispstøy mellom 2 og 4 kHz.

Hvilket nivå bør trommer nå toppen på?

En god tommelfingerregel er å holde stabile signaler som rytmegitarer, synther eller pads på et sted mellom -20 og -16 dBFS, med forbigående topper (som oppstår fra trommer og perkussive instrumenter) ikke høyere enn -6 dBFS.

Anbefalt: