Logo no.boatexistence.com

Tar opticontacts forsikring?

Innholdsfortegnelse:

Tar opticontacts forsikring?
Tar opticontacts forsikring?

Video: Tar opticontacts forsikring?

Video: Tar opticontacts forsikring?
Video: TÁR - Official Trailer [HD] - In Select Theaters October 7 2024, Kan
Anonim

Mens vi ikke handler direkte med forsikringsselskapet ditt, kan vi gi deg en detaljert forsikringskvittering på kjøpet ditt hos oss Hvis brillene inneholder reseptbelagte linser, vil dette være notert på kvitteringen. Betal med kredittkort og send deretter inn kvitteringen til forsikringsselskapet ditt for refusjon.

Er OptiContacts et lovlig nettsted?

OptiContacts har en forbrukervurdering på 4,7 stjerner fra 66 838 anmeldelser, noe som indikerer at de fleste kunder er generelt fornøyde med kjøpene sine Forbrukere som er fornøyde med OptiContacts nevner oftest behandlingsgebyr, gratis frakt og kundeservice. OptiContacts rangerer 6. blant kontaktlinsesider.

Dekker forsikringen mine brillene mine?

Minst en del av kostnadene for brillene dine vil vanligvis dekkes av synsforsikringen din, men hvor mye avhenger av planen din. Rådfør deg med forsikringsleverandøren din for full informasjon om planfordelene. Briller er alltid fullt dekket av synsforsikring.

Hvor mye koster briller uten forsikring?

Den gjennomsnittlige kostnaden for briller uten forsikring er $242, ifølge statistikk fra VSP. Det er kun for rammer. For enkle, enkle linser er det $113. Det betyr at totalbeløpet vil gi deg i gjennomsnitt rundt $351 for et par komplette briller hvis du ikke har synsforsikring.

Hvor mye bør jeg betale for briller?

Kostnadene for briller kan variere hvor som helst mellom $8 og $600 for et standardpar – og kan klatre i tusenvis for navnemerker. Gjennomsnittsprisen for nye briller er rundt 195 dollar. Du kan shoppe rundt for den beste prisen hvis du ikke har forsikring for å betale for dem.

Anbefalt: