Logo no.boatexistence.com

Vil codecademy skaffe meg en jobb?

Innholdsfortegnelse:

Vil codecademy skaffe meg en jobb?
Vil codecademy skaffe meg en jobb?

Video: Vil codecademy skaffe meg en jobb?

Video: Vil codecademy skaffe meg en jobb?
Video: Crushing Codecademy PRO WEB DEVELOPMENT career path Challenge - Table Headings 2024, Kan
Anonim

Hvis du ikke har programmeringsbakgrunn, er sannsynligvis ikke Codecademy nok til å bryte inn i bransjen og få din første jobb som utvikler Codecademy er en fantastisk ressurs for mennesker uten mye kodingserfaring. Du kan komme raskt i gang med å skrive kode og bygge noen virkelig kule ting.

Kan jeg få en jobb fra Codecademy?

Vi tilbyr for øyeblikket ikke hjelp med jobbplassering som en del av Pro-produktet. Hver del av Pro-kurset gir deg imidlertid prosjekter som du kan fullføre og bruke til å demonstrere ferdighetene dine.

Er Codecademy-sertifikatet verdt?

Hvis du ønsker å lære eller bygge videre på eksisterende ferdigheter innen koding, er Codecademy et flott alternativ for deg. Kursene og banene er nybegynnervennlige, og karriereveiene er ideelle for å bygge en portefølje med arbeid som vil kickstarte karrieren din.

Får du et sertifikat fra Codecademy?

Du vil motta et personlig sertifikat for fullføring når du har fullført et kurs eller sti (som gir et sertifikat) på vår side mens du er et Pro-medlem. Når du er belønnet, vil du kunne legge til ditt fulle navn i sertifikatet direkte.

Hvorfor er Codecademy dårlig?

Codecademy Problem 1: It Doesn't Teach the Mindset

Det er fantastisk å kunne et språk utenat, men å være programmerer er mer enn bare å kunne huske syntaks. … Den lærer deg heller det grunnleggende om et antall programmeringsspråk uten mye instruksjon om hvordan du kan bruke dem på problemer i det virkelige liv.

Anbefalt: