Logo no.boatexistence.com

Hvordan fungerer eksplosjoner i verdensrommet?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan fungerer eksplosjoner i verdensrommet?
Hvordan fungerer eksplosjoner i verdensrommet?

Video: Hvordan fungerer eksplosjoner i verdensrommet?

Video: Hvordan fungerer eksplosjoner i verdensrommet?
Video: Истинная любовь - Из работ Шри Ауробиндо и Матери. [Аудиокнига - Nikosho] 2024, Kan
Anonim

Hvis et atomvåpen eksploderer i en vakuum-i. e. i verdensrommet – fargen til våpeneffekter endres drastisk: For det første, i fravær av en atmosfære, forsvinner blast fullstendig … Det er ikke lenger luft som eksplosjonsbølgen kan varme opp og mye høyere frekvens stråling sendes ut fra selve våpenet.

Hvordan kan det være eksplosjoner i verdensrommet?

Mange astronomiske objekter som novaer, supernovaer og sammenslåinger av svarte hull er kjent for å "eksplodere" katastrof alt. Dette betyr at de energisk ødelegger seg selv eller endrer seg fundament alt, og frigjør materie og energi til universet.

Hvordan ville en eksplosjon i verdensrommet se ut?

En eksplosjon i verdensrommet ville realistisk sett ut som et kort sfærisk lysutbrudd som beveger seg utover, samt en utladning av energi og materiale fra det eksploderende objektet (energi og lys kan begge reiser i et vakuum).… Det ville ta et øyeblikk før trykket ble rebalansert fra verdensrommet og før drivstoffet ble brent opp.

Kan en bombe eksplodere uten oksygen?

Forbrenning produseres ved reaksjon av oksygen og en slags drivstoff ved høye temperaturer. … Fordi høye eksplosiver ikke krever oksygen (eller noen annen ko-reaktant), brytes de ned mye raskere og er mye mer allsidige enn brennbare materialer.

Kan eksplosjoner høres i verdensrommet?

For å reise til oss fra verdensrommet, må bølgen kunne reise gjennom områder i rommet som i hovedsak er vakuum (ingenting der). Lyd kan ikke gjøre dette, siden det krever et medium å forplante seg i, så vi ville ikke kunne høre eksplosjonen.

Anbefalt: