Logo no.boatexistence.com

Gir beta-alanin deg prikkinger?

Innholdsfortegnelse:

Gir beta-alanin deg prikkinger?
Gir beta-alanin deg prikkinger?

Video: Gir beta-alanin deg prikkinger?

Video: Gir beta-alanin deg prikkinger?
Video: Beta Alanine Makes Her Butthole Itch 2024, Kan
Anonim

Kribling i kroppen er den eneste bivirkningen forbundet med beta-alanintilskudd. Denne prikkende følelsen er kjent som parestesi. Parestesi er en prikkende følelse som mange mennesker føler etter å ha inntatt beta-alanin.

Hvorfor får beta-alanin til å krible huden din?

Mens etiologien til beta-alanin-indusert parestesi fortsatt er noe uklar, er en fungerende teori at beta-alanin aktiverer sensoriske nevroner som ender i huden, noe som fører til forbigående prikkinger og kløe [3]. Effekten gjelder vanligvis hele kroppen, men kan føles mer intens i ansiktsregionen.

Hvor lenge får beta-alanin deg til å krible?

De fleste som bruker dette tillegget stiller spørsmålet: "Hvor lenge varer beta-alanin-kriblinger (eller kløe)?" Selv om det ikke er det samme for alle, starter prikking/kløe vanligvis ca. 15 minutter etter inntak av beta-alanin og varer i ca. 30 minutter.

Hva er bivirkningene av beta-alanin?

Bivirkninger er ikke rapportert med moderate doser beta-alanin. Høye doser kan forårsake rødme og prikking. Å ta en tablett i stedet for å drikke en løsning laget av beta-alaninpulver kan redusere disse bivirkningene.

Hvorfor får jeg kribling før treningsøkten min?

Hvis du noen gang har brukt en pre-workout, kan det hende du har opplevd prikking i huden eller kløe. … Denne kløen eller prikkende huden er forårsaket av en ingrediens som heter Beta-Alanine Pre-workout-produkter som inneholder denne ingrediensen, spesielt i doser høyere enn 2 g per porsjon, vil mest sannsynlig forårsake denne følelsen.

Anbefalt: