Logo no.boatexistence.com

Hvorfor virker mentholatum?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor virker mentholatum?
Hvorfor virker mentholatum?

Video: Hvorfor virker mentholatum?

Video: Hvorfor virker mentholatum?
Video: Hvorfor har Danmark ikke atomkraft? 2024, Kan
Anonim

Mentol og metylsalisylat er kjent som motirriterende stoffer. De virker ved at får huden til å føles kjølig og deretter varm. Disse følelsene på huden distraherer deg fra å føle smertene dypere i muskler, ledd og sener.

Hva er Mentholatums arbeid?

Menthol gir en avkjølende følelse når den påføres huden. Mentholatum Ointment (for huden) er en kombinasjonsmedisin som brukes for å lindre mindre muskel- eller leddsmerter Mentholatum Ointment kan også brukes som en brystgnidning for å lindre overbelastning av brystet og lindre hoste forårsaket av influensa eller forkjølelse.

Er Mentholatum det samme som Vicks?

Mentholatum Original Ointment er formulert med naturlig kamfer og mentol for lokal smertelindring og er en medisinskapfavoritt brukt i generasjoner. Vicks VapoRub er merket som et hostedempende/aktuelt smertestillende middel. … Vicks VapoRub er merket som et hostedempende/aktuelt smertestillende middel.

Er Mentholatum bra for kulde?

Siden 1889 har Mentholatum® Original Ointment blitt stolt på av familier i generasjoner for å gi beroligende lindring til ømme muskler og ledd. Flott for bruk i den kalde årstiden, den hjelper med å lindre brystsmerter forbundet med forkjølelse og influensa, pluss at dens aromatiske damp er beroligende og avkjølende til nesegangene.

Er Mentholatum bra for babyer?

Sjekk etiketten nøye før bruk på barn mellom 2 og 12 år. Ikke bruk på barn under 2 år.

Anbefalt: